Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Lieve Louis...

Lieve Louis...

Kogelvangers 3

0 - 7

FC Bergen 4

Competitie

5e klasse 11

Datum

2 oktober 2021 14:00

Scheidsrechter

Anoniem

Accommodatie

Sportpark De Willemsch Veste
Grintweg 1
4797SZ
WILLEMSTAD NB
tel. 0168-473440

IMG_71A0321EC4EB-1.jpeg

de laatste weken gaat het ons voor de wind. Zonder over de inhoud te hebben, de resultaten zijn om over naar huis te schrijven. Des te meer reden om eens stil te staan bij de selectie van het Nederlands elftal. Gezien de grote hoeveelheid verrassingen in de selectie wil ik een aantal suggesties doen.

Ten eerste:
De stille kracht achterin die het vooral moet hebben van zijn inzicht en werklust. Een ideale aanvulling op Virgil of Matthijs. De algehele uitstraling van de verdediging gaat erop vooruit. Zijn mediterane look zal zorgen voor drukte op de persco... Valentijn Driessen zal verdrongen worden door vrouwelijke journalisten. U blij, wij blij. Wij presenteren U Jurgen van Eekelen.

Ten tweede:
We begrijpen dat u nog zoekt naar een rechtsbuiten: Steven Berghuis is niet iemand waar ze bij Duitsland of Italië zenuwachtig van worden en Noah Lang wordt zenuwachtig van iedere wedstrijd in Oranje. Wij presenteren U een spelvullende balvaste buitenspeler die nooit naar binnen zal trekken en de bal altijd bij de eerste paal legt. Hij is aanspeelbaar met zijn rug naar het goal en heeft de nodige ervaring om dondersgoed te begrijpen wat zijn sterke punten zijn. Tevens een gangmaker in de jacuzzi: Maikel van Est

Ten derde:
Een spits die altijd zijn kop erbij houdt en het hoofd boven water weet te houden in iedere wedstrijd, is iets waar zelfs U wat kriebels van krijgt ergens tussen de navel en de lies. Met de werklust van Weghorst, de techniek van Stam & de ervaring van Derksen is Jaap Bakx als een panini plaatje: pas waardevol als hij kan plakken.
ps. Jaap heeft een zomerhuisje wat hij dolgraag aan U en Truus aanbiedt wanneer we ons niet kwalificeren. Ouddorp is toch echt anders dan de Algarve.
ps2. We begrijpen dat de transactie inmiddels heeft plaatsgevonden. Wellicht een opmerklijke toevoeging: mocht U nog lego zoeken voor de kleinkinderen, daarvoor kunt u ook terecht bij Jaap.

Ten vierde:
Al decennialang is linksback een zwaktebod. Ooit hadden we een Molukker die bij toeval in een halve finale WK een bal de verre kruising injoeg en zo wereldberoemd werd, hij werd door vriendjes naar Barcelona gehaald maar verliet zijn positie net zo makkelijk als zijn eerste vrouw. Dan hebben we nu een uitgewaaide kale Zeeuw die niet weet of ie links of rechts is en die er zit omdat papa ooit iets in het voetbal heeft betekend: guess what.. die hebben wij ook. Nee de oplossing die wij u presenteren is positievast, weet erg goed wat zijn slechte been is, staat letterlijk altijd in balans en vult de ruimte linksachter steeds beter op naarmate de jaren vorderen. En hier blijft het niet bij... want met het uiterlijk van een viking en het stoïcijnse alsof hij doof is, is Richard van den Eijnden die ideale kandidaat om Owen en Daily het vuur aan de schenen te leggen. Dat hij bij toeval op die positie belandde afgelopen week, is geen probleem. Hij heeft zeker al 4231 minuten dit seizoen gemaakt...

Ten vijfde:
Voor de sfeer rond de wedstrijd denken we ook graag mee. Een drankje vooraf, matig spel en het risisco dat hij het echt beter weet dan U, maar een tijger in de kantine: Jochem Jongepier. 'Kijk nou, ze staan naast je vrij.' -'Dat is het probleem Tijs, naast me.' Korter kunnen we zijn aanwezigheid niet samenvatten, langer wel, maar dat wordt toch ongeloofwaardig gezien zijn clublie... eh -geschiedenis. Tevens zorgt Jochem altijd voor een gezonde spanning tussen middenveld en spits, voornamelijk 1 spits, maar die is gelukkig onderdeel van ons voorstel.

Voel uzelf absoluut niet bezwaard als U neigt om deze partij vergane glorie toch te benaderen. Het zijn geen jongens met penthouses, ze kunnen niet rappen, ze hebben geen eigen kledingmerk maar ze zorgen absoluut voor primetime televisie. Doch een punt van aandacht: allen hebben een contact wat hen bindt aan een andere partij.

  • Jurgen is aspirant hoofd opleiding van de mini's bij v.v. De Markiezaten, voor meer info kunt u mailen met leon@vvdemarkiezaten.nl of contact opnemen met zijn zaakwaarnemer mevr. Watamaleo
  • Maikel gaat slechts één keer per jaar naar het buitenland. Als U een wedstrijd speelt tussen 23 juli en 21 augustus in de buurt van Estartit, bij voorkeur op het hoofdveld van de camping, dan is er geen loyalere speler. 
  • Jaap is gebonden aan periodieke onrust, bezoek aan de huisartsenpost en weekeindjes weg. Kan wel eens een uitdaging zijn, maar aan Jaap zal het niet liggen.
  • Richard heeft de neiging om 'zijn spullen te halen' en dan niet meer terug te komen. We vertrouwen op uw discipline en het gemeenschappelijk idee over voetbal om deze drempel te slechten.
  • Jochem is die klassieke broodvoetballer. Nu hij geen contracten meer krijgt probeert hij zijn meubelen te slijten aan zijn medespelers. Eerlijkheidshalve gebieden we te zeggen dat onze doelgroep voorzien is en er een nieuwe markt voor hem opent binnen het Nederlands Elftal. 

Wij wensen U veel geluk zometeen tegen Letland en denk stilletjes maar eens aan de suggesties wanneer Turkije het weer verputst tegen Noorwegen. Vanaf zondag 19:00 uur kunnen ze aansluiten, het is eerst F1.

IMG_6AF5896311B9-1.jpeg
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!