Bezoek Bealonians FC - FC Bergen - Veilig voetbalen voor iedereen!

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Bezoek Bealonians FC

Bezoek Bealonians FC

15 maart 2023 9:15


In het laatste jaar van 'ons' FC Bergen willen we graag nog een keer, onder de vlag van ons clubke, een bezoek brengen aan de Bealonians. De laatste keer waren zij op ons jubileumfeest en dat was een groot feest. We zijn dus van plan om die kant op te gaan, maar hoe en wat lees je hieronder.

Zoals gezegd gaan we nog een keer naar Bealonians FC. Zij zijn gevestigd in tussen Woodford & Romford en dat ligt niet in Friesland.  Voor hen die Google Maps gaan openen... Noord-Oost Londen. Dit vraagt nogal wat organisatie en communicatie om rond te krijgen. Hier zijn binnen de club een aantal personen bij betrokken.

Maar om te weten wat de opties zijn en wat we moeten regelen, is het belangrijk om te weten met hoeveel personen we denken te gaan.
De reis zal plaatsvinden van vrijdag 9 juni t/, zondag 11 juni. Op zaterdag spelen we een of meerdere vriendschappelijke wedstrijden en uiteraard is er de nodige tijd om 'van het leven te genieten' en de gezelligheid van de 'Beals' te ervaren.

Op korte termijn willen we meer informatie naar buiten brengen, maar wil je kenbaar maken dat je mee wilt? Vul dan dit formulier in.

bealonians.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!