Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws | FC Bergen

Nieuws | FC Bergen

In nagedachtenis: Henk van Berkel

20 september 18:15  Henk van Berkel 1940-2021 “Een groot man van klein formaat is overleden” Beste leden van FC Bergen, Afgelopen donderdag kregen wij het bericht binnen dat Henk van Berkel op 80-jarige leeftijd is overleden. De gezondheid van Henk ging de laatste jaren al wat achteruit en werd hij liefdevol verzorgd in het ABG.meer »

76x gelezen

Notulen ALV 23-04-2021

30 april 19:45  Op vrijdag 23 april jl. was onze uitgestelde algemene ledenvergadering over het seizoen 2019/2020. Dit klinkt een beetje als mosterd na de maaltijd, zeker gezien het feit dat seizoen 2020/2021 al bijna ten einde is. De notulen zijn hieronder te downloaden.meer »

394x gelezen

... en we gaan weer starten!

16 april 11:00  Het was een week geleden dat we hoorden dat er besmettingen waren binnen onze vereniging. In overleg met de GGD hebben we toen moeten besluiten om voor tien dagen in lockdown te gaan. We vonden het onze maatschappelijke plicht om het risico helpen te beperken. Nu hebben we geconcludeerd dat de lockdown een positief resultaat heeft gehad en dat we zijn uitgesloten van bron- & contactonderzoek. Reden genoeg om dus weer lekker aan de slag te gaan!meer »

400x gelezen

We gaan helaas in lockdown...

9 april 15:15  Al bijna een jaar hangt het coronavirus om ons heen en heel lang hebben we de dans behoorlijk kunnen ontspringen: wanneer het kon hebben we gevoetbald. Helaas bereikte ons vandaag het bericht dat er meerdere besmettingen zijn binnen onze jeugdafdeling, die hoogstwaarschijnlijk hun oorsprong niet vinden binnen de club. meer »

447x gelezen

UPDATE Trainingsschema

31 maart 11:15  Nu de avondklok verlengd is en er meer mensen kunnen trainen, is er reden om nog eens goed naar het trainingsschema te kijken. De afgelopen dagen is er geïnventariseerd welke senioren teams kunnen trainen en hoe dat uitpakt met de drukte op de velden. Het trainingsschema van begin dit seizoen was het uitgangspunt en op wat kleine wijzigingen na hebben we het weer rond gekregen.meer »

378x gelezen

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering

30 maart 21:30  Na meermaals uitstellen zijn we nu in de positie dat we de Algemene Ledenvergadering hebben gepland op 23-04-2021. Dit stelt ons in de gelegenheid fysiek maar gereguleerd bij elkaar gekomen. Voor meer informatie verwijzen we u naar de bijbehorende pagina.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!