Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws | FC Bergen

Nieuws | FC Bergen

... en we gaan weer starten!

16 april 11:00  Het was een week geleden dat we hoorden dat er besmettingen waren binnen onze vereniging. In overleg met de GGD hebben we toen moeten besluiten om voor tien dagen in lockdown te gaan. We vonden het onze maatschappelijke plicht om het risico helpen te beperken. Nu hebben we geconcludeerd dat de lockdown een positief resultaat heeft gehad en dat we zijn uitgesloten van bron- & contactonderzoek. Reden genoeg om dus weer lekker aan de slag te gaan!meer »

152x gelezen

We gaan helaas in lockdown...

9 april 15:15  Al bijna een jaar hangt het coronavirus om ons heen en heel lang hebben we de dans behoorlijk kunnen ontspringen: wanneer het kon hebben we gevoetbald. Helaas bereikte ons vandaag het bericht dat er meerdere besmettingen zijn binnen onze jeugdafdeling, die hoogstwaarschijnlijk hun oorsprong niet vinden binnen de club. meer »

255x gelezen

UPDATE Trainingsschema

31 maart 11:15  Nu de avondklok verlengd is en er meer mensen kunnen trainen, is er reden om nog eens goed naar het trainingsschema te kijken. De afgelopen dagen is er geïnventariseerd welke senioren teams kunnen trainen en hoe dat uitpakt met de drukte op de velden. Het trainingsschema van begin dit seizoen was het uitgangspunt en op wat kleine wijzigingen na hebben we het weer rond gekregen.meer »

139x gelezen

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering

30 maart 21:30  Na meermaals uitstellen zijn we nu in de positie dat we de Algemene Ledenvergadering hebben gepland op 23-04-2021. Dit stelt ons in de gelegenheid fysiek maar gereguleerd bij elkaar gekomen. Voor meer informatie verwijzen we u naar de bijbehorende pagina.meer »


- UPDATE - Sporten tijdens corona

1 maart 14:30  Al bijna een jaar leven we in een golf van verscherpingen en versoepelingen als het aankomt op corona maatregelen. Voor nu kunnen we weer een klein vreugdedansje maken want er is weer iets meer mogelijk. Helaas nog steeds geen supporters, geen kleedkamers en ook geen kantine...meer »

123x gelezen

Besluit t.a.v. betaling contributie

8 februari 14:30  Het is alweer even geleden dat we met zijn allen konden genieten van een onvervalste schwalbe, een drankje in de kantine of een overijverige aanvoerder. Het duurt ons allemaal langer dan ons lief is. Gelukkig weten we uit de eerdere lockdown periode wat we als club ongeveer kunnen verwachten. Met deze kennis in het achterhoofd hebben we stil gestaan bij de nog te innen contributie. Weten wat dit voor jou betekent? Lees dan verder.meer »

389x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!