Jeugdcommissie - FC Bergen - Veilig voetbalen voor iedereen!

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Jeugdcommissie

Jeugdcommissie

De jeugdcommissie is verantwoordelijk voor de organisatie van de jeugdafdeling. Vanzelfsprekend gaat dit in samenwerking met andere leden van het bestuur en de commissies. Echter is de jeugdcommissie een op zichzelf staande groep vrijwilligers met eigen besluitvorming en enorm veel vrijheid tot het nemen van initiatief, het uitvoeren van verbeteringen en uiteindelijk het controleren hiervan.

Sinds 2019 bestaat de jeugdcommissie uit een vijftal leden welke allemaal een eigen initiatief hebben geuit om uit te gaan voeren. Dit zijn allemaal initiatieven waarbij de jeugdafdeling geholpen wordt om te groeien en stabieler te worden. We zijn dan ook ontzetten blij om deze leden aan jullie voor te stellen:

 

Michael Timmermans

Als jeugdvoorzitter en initiatiefnemer achter de 'Jeugdvissie 2019-2020' ben ik organisatorisch betrokken bij de vereniging. Als ik als jeugdtrainer bij mijn zoon op het veld sta, kan ik de switch even omzetten en ultiem genieten.

Jens de Wolf

Door de jaren heen heb ik veel meegemaakt binnen FC Bergen. De laatste jaren was ik zijdelings betrokken bij jeugdactiviteiten en ik heb besloten mijn handen uit de mouwen te steken en actief bij te gaan dragen.

Ruud Zwaan

Met mijn CIOS achtergrond en mijn ervaring als jeugdtrainer in verschillende leeftijdsklassen, hoop ik mijn steentje bij te kunnen dragen. Ik heb als doel om weer een succesvol jeugdtoernooi bij FC Bergen te organiseren.

Chandra van Oevelen

Mijn zoon voetbalt zelf sinds kort, mijn man is trainer bij dat team en ik krijg er energie van als ik iets kan bijdragen aan deze organisatie. Samen met een lid van de AC hoop ik een bijzonder en duurzaam traject op te starten binnen enkele weken.

Robert Nuijten

Met bijna 30 jaar lidmaatschap kunnen we wel stellen dat Robert een rood-groen hart heeft. Momenteel is hij actief lid bij de Zo3, spelleider bij het team van zijn zoon en is hij altijd aanwezig als ondersteuning bij de verschillende jeugdevenementen.

Sinds 11 november 2019 is Robert aangelokten bij de jeugdcommissie als lid Algemene Jeugdzaken.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!