Home » Plan van initiatief tot jeugdcommissie

Plan van initiatief tot jeugdcommissie

Gepubliceerd op 15 augustus 2019 om 23:01

Donderdag jl. is er binnen de bestuursvergadering volledige goedkeuring gegeven aan het plan van bestuurslid Michael Timmermans (Jeugdzaken) om weer vorm te geven aan een jeugdcommissie. We steunen dit initiatief voor de volle 100%.

Sinds mei is Michael lid van het algemeen bestuur en richt hij zich vooral op de jeugd. Vanuit eigen initiatief heeft hij een conceptvisie geschreven voor de jeugd voor de periode 2019-2022. Centraal in deze visie staat het creëren van een veilige, saamhorige omgeving voor de jeugd om te voetballen en waar ouders, trainers & spelers bij elkaar gebracht worden. Hier moeten initiatieven uit groeien die verder gaan dan de standaard rol van een voetbalvereniging.

In deze rol is hij de persoon die aansturend verantwoordelijk is voor de jeugdafdeling. Een van de speerpunten die Michael op korte termijn zal oppakken is het formeren van een jeugdbestuur & een jeugdcommissie. Een aantal van de bulletpoints van de jeugdcommissie zullen zijn:

 

  • Adviesorgaan voor jeugdleiders & -trainers als het aankomt op organisatie & planning.
  • Ontwikkelen van sociaal maatschappelijke intiatieven om de vereniging te helpen.
  • Het motiveren en binden van jeugdleiders & -trainers.
  • Organisatie van jeugdsponsorcommissie.
  • Ondersteunend aan de jeugdactiviteitencommissie.
  • Groeistrategie ontwikkelen voor de jeugdafdeling.
  • Duidelijk & transparant communiceren over alle elftal- & spelerzaken.

 

De komende weken zal hij aftastende gesprekken voeren met aspirant leden voor de jeugdcommissie. Omdat er veel kennis en ervaring is onder de ouders & begeleiders binnen onze jeugdafdeling, is iedereen welkom om aan te geven bij te willen dragen.

Ben jij ervaren op bestuurlijk, creatief maatschappelijk of communicatief vlak en wil je bijdragen aan de groei van FC Bergen op een plezierige en sociale manier? Meld je dan bij Michael per mail of telefoon en dan zal hij het verder oppakken vanaf dat punt.

We hebben goede hoop dat de nieuwe jeugdcommissie officieel geïnstalleerd wordt per 1 oktober, dus spoedig reageren is gewenst. 💚❤️

 

Michael Timmermans

T: 06 - 55 33 09 19

E: mwptimmermans@home.nl


«   »