Home » ☀️ Afsluiting zomeravond voetbal

☀️ Afsluiting zomeravond voetbal

Gepubliceerd op 23 augustus 2019 22:19

Vrijdag 23 augustus was alweer de tweede avond van het zomeravond voetbaltoernooi bij FC Bergen. Na de eerste avond op 16 augustus was het in beide poules nog erg spannend. In poule 1 ging de strijd tussen onze Poolse vrienden van Zaterdag 2 en de bijna toernooiveteranen van Steenbergen Za3. In de andere poule ging het tussen VVC'68 & FCB Za3.

Bijna traditioneel, maar voor niemand een probleem, begonnen we iets later dan gepland met het programma. Maar omstreeks 20.00 uur was al wel bekend dat FCB Za3 afgetekend had gewonnen van VVC'68 in een uiterst sportieve wedstrijd en dat Polish Warriors als 1e zou eindigen voor Steenbergen Za3.

 

De finales startten om 20.30 uur en kenden een bijzondere opzet. Geen experiment van de FIFA, geen bijzondere wensen van de spelers, maar de wedstrijd om de 3e plaats werd gespeeld over 1x 20 min, maar de finale werd, geheeld op initiatief van de scheids, gespeeld over 2x 15 min. 🤪 maar ja... zo vlak voor de start van het seizoen was dit totaal niet erg natuurlijk. 

Na een zinderende finale met kansen over en weer, was de eindstand 2-2. De beslissing zou gebracht worden door penalty's en die werden door Polish Warriors beter genomen dan Za3, de terechte winnaar dus 🏆

Via deze weg willen we nogmaals Ellen Suijkerbuijk bedanken voor de organisatie, Ronald Schepers en Leon Oomen voor het helpen op de eerste avond toen Ellen afwezig was, de scheidsrechters Jan, Rick & Ali maar bovenal ook alle deelnemende teams en Johanita & Philipe van de Sportkantine.

 

Als organisatie gaan we proberen volgend jaar weer een succesvol toernooi weg te zetten, met hopelijk wat vernieuwingen, dus als je wederom wilt deelnemen dan kun je dat NU al melden bij het secretariaat. Geef duidelijk aan wie je bent, wat je mailadres en telefoonnummer zijn & met welk team je deel wilt nemen.

 

Bedankt en tot volgend jaar!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.