Home » Verslag | FCB Pro Skill Challenge

Verslag | FCB Pro Skill Challenge

Gepubliceerd op 25 augustus 2019 10:29

Op de nieuwjaarsreceptie 2019 stond onze trainer van de mini's, Adrie Becht, aan de bar te kletsen met een van onze jeugdleiders. Toen de voorzitter op de terugweg van zijn sanitaire stop was, riep Adrie 'Kees moet je eens luisteren. We willen weer net als vroeger dit en zus organiseren, weet je dat nog?' Het duidelijke antwoord van de voorzitter was 'Klinkt goed, regel het maar.❤️💚' En zo geschiedde: de ouderwetse voetbalbehendigheidsdag werd omgedoopt tot 'Fifa Pro Skill Challenge'. Deze naam zorgde voor wat verwarring omdat men dacht dat het een evenement op de spelcomputer was, dus veranderde de naam definitief naar 'FCB Pro Skill Challenge'.✅

Dus zo gezegd zo gedaan! Nee zonder gekheid, de activiteitencommissie had vertrouwen in dit idee maar toen het daar landde was het al juni. Daarop is besloten om de activiteit te plannen, de datum te delen met alle leiders & trainers en daarna te werken aan de details. De zomervakantie stond immers voor de deur en we weten allemaal hoe lastig het is om dan iedereen te bereiken. Uiteindelijk was het eind goed, al goed. 

 

Maar liefst 37 kinderen 🤩 verzamelden zich rond 09.45 uur op het sportpark. Na een korte introductie aan de begeleiding, startte uiteindelijk ook de ontvangst voor de kids. Aandachtig werd er geluisterd en niet veel later begonnen we aan het 7-kamp-achtige evenement. Op het programma vandaag stonden:

  • Latje trap
  • Drieluik
  • Slalommen
  • Lopen met bal in nek
  • Penalty bokaal
  • Schiettent
  • Goaltjes
  • Hooghouden

Na een warme maar enorm leuke dag werd de score opgemaakt. Hieruit bleek dat het allemaal heel erg dicht bij elkaar zat. Sterker nog: de #1 & #2 hadden allebei 122 punten behaald 😅

Een echte 'battle hooghouden' moest voor de beslissing zorgen en zo is onze top 3 dan uiteindelijk toch rond gekomen. 

 

We zijn als AC enorm blij met de goede ontvangst van dit evenement. We bedanken graag alle begeleiding maar ook de ouders die spontaan hielpen met eten en drinken uitdelen, natuurlijk Johannita & Philipe van de kantine en ook de aanwezige leden van het bestuur die hebben genoten en laten blijken enorm trots te zijn op dit initiatief. Er gaat speciale dank uit naar Jochem Jongepier die samen met zijn collega's de prachtige bakken heeft gemaakt en ook de Bergse Dumphal voor het last-minute kunnen voorzien in de luchthoorn 👍🏻. Er komt zeker een volgende editie!

 

Namens de voltallige activiteitencommissie mag ik met heel veel trots zeggen: BEDANKT! ❤️💚

 

Michael Timmermans

Bestuurslid Jeugdzaken & Activiteitencommissie


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.