Home » Webshop met clubkleding LIVE

Webshop met clubkleding LIVE

Gepubliceerd op 12 september 2019 om 20:22

Vandaag was weer een heugelijke dag. Stap voor stap gaan we vooruit. Na alle kleine overwinningen voor met name de jeugdafdeling, zijn we nu weer toe aan iets moois voor de hele club: een echte webshop waar FC Bergen clubkleding te koop is.

Al geruime tijd is het de wens van de club om via een eigen kanaal eigen kleding te verkopen. Eind vorig seizoen zijn hierop de gesprekken gestart met Sander de Neijs van DSM Sportswear. De club en Sander zijn zeker geen onbekenden voor elkaar, maar het recente verleden was om verschillende redenen voor beide partijen niet altijd succesvol.

Onze duidelijke wens was om een leverancier te vinden die dicht bij FC Bergen staat, die met ons mee wil denken, maar misschien belangrijker nog wel, een leverancier die met ons mee wil groeien en die snapt dat we daar ongetwijfeld fouten in gaan maken. Fouten waar we van zullen leren. Al snel bleek dat DSM Sportswear de geschikte partij was om mee samen te werken. 

 

Na wat proefbestellingen en -beoordelingen hebben we de voorbije weken tot volle tevredenheid nieuwe kleding besteld. Alles van shirts & broeken tot jassen voor de jeugdleiders, is de revue gepasseerd. En iedere keer weer waren we ontzettend blij met de geleverde kleding. Na korte communicatie over welke modellijn we gaan voeren, hoe richten we de webshop in & waar moeten we rekening mee houden, was alles erg snel rond. Het resultaat mag er zijn: we hebben een echte webshop waar ieder lid clubkleding kan bestellen wat in lijn ligt met het besluit van het bestuur om weer terug te grijpen naar kleding met rood als hoofdkleur.

 

Om de opening van de website te vieren is er een speciale openingsactie georganiseerd waarbij we samen met DSM Sportswear 10% korting geven op alle aankopen t/m 14 oktober 2019 door de kortingscode 'KICKOFF2019' te gebruiken in de webshop.

 

We zijn ontzettend trots dat we deze lancering van de webshop hebben kunnen realiseren als onderdeel van de groei die we momenteel meemaken. De komende periode zal gebruikt worden om ook casual en andere voetbalgerelateerde producten toe te voegen. Bij monde van de hele verenging willen we dan ook Sander de Neijs van DSM Sportswear bedanken voor de samenwerking zover en dat we maar een hoop mensen blij mogen maken met de mooie kleding.


«   »