Home » Nieuwe kleding passen? Dat kan!

Nieuwe kleding passen? Dat kan!

Gepubliceerd op 20 september 2019 om 10:17

Nu we langzaam de eerste weborders binnen krijgen vanuit de leverancier, de eerste wijzigingen in de webshop zijn doorgevoerd (met dank aan iedereen die feedback gaf) & de nieuwe teamkleding ook zijn leverdata nadert, wordt het tijd om iedereen de kans te geven om clubkleding aan te schaffen zonder de vrees om een verkeerde maat te bestellen.

We hebben inmiddels van alle kledingstukken uit de webshop, op de T-shirts na, een pasmodel op de club liggen in de maten 3XS t/m 3XL. Voor de trainingsjacks hebben we ook maten 4XL & 5XL liggen. 

Om iedereen de kans te geven om te passen, te kiezen & gelijk te bestellen, hebben we twee pasmomenten ingepland:

  • Woensdag 2 oktober 2019 vanaf 18:30 uur
  • Zaterdag 5 oktober 2019 vanaf 08:00 uur

Er kan direct op de club betaald worden per pin of met iDeal. Op de woensdag is ook de kledingleverancier aanwezig die alle vragen kan beantwoorden. Op zaterdag gaan we met alle opgedane kennis het helemaal zelf doen ;-) 

 

SNEAK PEAK

We zijn tevens van plan om andere soorten producten aan te bieden zoals ballen, accessoires, casual voetbal producten en, speciaal voor de koude dagen, ook thermokleding. Meer info volgt z.s.m. We zullen proberen tijdens de pasmomenten hier al op in te kunnen spelen.


«   »