Home » Actie Vriendenloterij GROOT succes

Actie Vriendenloterij GROOT succes

Gepubliceerd op 23 oktober 2019 12:42

Gisteravond was het eindelijk zover. Na een korte voorbereidingsperiode was het onze beurt om de club te helpen met de Vriendenloterij. Het recept was simpel: zoek een aantal vrijwilligers die willen helpen, haal een minimum aantal nieuwe abonnee's binnen en schrijf bestaande abonnee's over via FC Bergen.

Omstreeks 18:30 uur startte de uitleg vanuit de organisatie van de Vriendenloterij. Iedereen kreeg een tablet uitgedeeld en vervolgens was het volle bak bellen: het FC Bergen call-center was geopend! Aan de hand van bekende contactgegevens zijn er een heel hoop (oud-)leden gebeld en sympathisanten van FC Bergen en hun leden. 

Het resultaat: € 950,00 aan startpremie & nieuw leden bonus wat ten faveure van de jeugdafdeling komt.

We zijn superblij met dit eerste resultaat en we bedanken dan ook iedereen die de telefoon heeft opgenomen, heeft teruggebeld en heeft deelgenomen. Speciale dank gaat uit naar het team vrijwilligers wat deze avond de stoute schoenen heeft aangetrokken en achter de telefoon is gekropen, de kantine om beschikbaar te zijn & iedereen die heeft meegeholpen zijn/haar netwerk aan te spreken.

'Callcenter' FC Bergen

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.