Home » Frisse start met Rien Luijsterburg

Frisse start met Rien Luijsterburg

Gepubliceerd op 24 oktober 2019 10:40

Rien Luijsterburg

Afgelopen januari kwam daar het bericht dat Rien Luijsterburg aan de slag zou gaan als nieuwe trainer van de Zaterdag 1. Zoals al lang en breed bekend is, is dit door omstandigheden toch iets anders gelopen dan gepland. Onze zaterdag 1 speelt momenteel in de reserveklasse en de focus ligt dan ook op seizoen 2020/2021.

We zijn dan ook erg blij om te kunnen melden dat Rien vanaf 1 november officieel gaat starten met de voorbereiding op volgend seizoen als trainer van Zaterdag 1. Hierbij moet gedacht worden aan: 

  • het samenstellen van een technische staf.
  • het observeren en begeleiden van de talentvolle JO19-1.
  • het voeren van gesprekken met potentiële spelers .

Het is te prijzen dat er in deze situatie door alle partijen zo veel geduld is opgebracht om dit goed te kunnen organiseren, maar het kriebelt toch wel bij iedereen om ook echt aan de slag te gaan!

Toe aan een sportieve uitdaging?

Om een volwaardig selectie elftal te kunnen presenteren, zijn we op zoek naar spelers die gemotiveerd zijn om volgend seizoen in de standaard 4e klasse zaterdag te starten. De club verwacht dat het team onder leiding van trainer en staf op zoek gaat naar de weg omhoog. Dit zal een proces zijn wat niet in enkele weken georganiseerd is. Dit heeft tijd en geduld nodig, maar het sportieve aspect zullen we nooit uit het oog verliezen. Dus ben jij bereid om mee te werken aan deze weg en heb je duidelijke redenen waarom je graag bij dit team zou willen voetballen? Dan kun je je interesse kenbaar maken via het onderstaande formulier.

Ik ben geïnteresseerd!


«   »