Home » Erg leuke Halloween Fright Night

Erg leuke Halloween Fright Night

Gepubliceerd op 28 oktober 2019 om 12:23

Op 26 oktober jl. was het dan eindelijk zover! De allereerste Halloween activiteit die we samen met Nieuw-Borgvliet organiseerden. In de weken ervoor hadden beide verenigingen hun vrijwilligers gevonden om te helpen en de inschrijvingen liepen lekker door.

 

Rond 18:45 uur werd de avond geopend door Michael van FC Bergen en Carsten van Nieuw-Borgvliet. Uiteindelijk begonnen we met 60 kids en meer dan 20 vrijwilligers aan deze aller eerste editie van 'Griezelen op de Markiezaten' 

In groepen van 6-8 kids onder begeleiding van 2 vrijwilligers moest iedereen op jacht naar zijn 'trick or treat'. Verspreid in de omgeving waren verschillende monsters verstopt. Bij het vinden van de monsters werd iedereen getrakteerd op een lekker snoepje. De route die gevolgd werd was al met al ongeveer een uurtje wandelen.

Bij terugkomst op het sportpark ontving iedereen een Fright Night diploma & warme chocomelk en was het toch wel duidelijk dat iedereen het heel erg naar hun zin had.

Als we terugkijken op de hele activiteit, het overleg tussen beide verenigingen, de reacties van de kinderen maar zeker ook van de ouders & hoe de vrijwilligers weer super enthousiast meewerkten... dan spreek ik zonder twijfel voor beide clubs dat we dit wel een doorslaand succes mogen noemen. Er werden al wat tips gegeven voor een eventuele volgende editie, supertof!! 

Verder was deze avond natuurlijk niet zo succesvol geworden dankzij de gulle sponsors. De kantine werd versierd door Nanda van der Velde van Schmink Smoeltjes en Philip & Johanita van de Sportkantine FC Bergen verzorgden de warme chocomelk. De Bergse Dumphal heeft ons voorzien van schmink.. die gelukkig goed afwasbaar was ;-)


Foto album


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.