Home » Kerst met FCB

Kerst met FCB

Gepubliceerd op 24 december 2019 om 16:37

Ieder jaar weer rond kerst valt de competitie stil, trainers gaan in winterslaap, bestuur handelt de laatste zaken af maar op de achtergrond gaat er van alles in sneltreinvaart door: nieuwe kleding voor de JO8-2 & JO14 is daags voor kerst binnengekomen en verwerkt, kleine voorbereidingen voor de nieuwjaarsreceptie lopen, laatste voorbereidingen voor het zaalvoetbaltoernooi moeten getroffen worden en dit is slechts een kleine greep uit alles wat loopt.

Toch valt er een soort van rust over de vereniging. Mensen die een heel jaar de voetbal voorop zetten, zetten nu hun familie en vrienden op één. Dit gaat om tientallen mensen die voor heel even niet aan FC Bergen hoeven te denken, mensen op wie wij als vereniging kunnen rekenen en waar we superblij mee zijn. We zijn trots op de weg die we zijn ingeslagen met de jeugd en de zekerheden die er nu al liggen voor een nieuw eerste elftal voor het volgende seizoen. En wat te denken van Philippe & Johannita die ondanks alles er toch maar voor gezorgd hebben dat onze kantine helemaal in kerstsferen is!

Om dit alles te onderschrijven zijn 'de kerstmannen van FCB' de laatste 2 dagen op pad geweest om alle jeugdleiders te bedanken zodat ze weer 'fris en fruitig' aan de 2e seizoenshelft beginnen en de dames van de activiteiten commissie een 'flesje aan te bieden' voor alle toffe zaken die zij al geregeld hebben en gaan organiseren.

Omdat het een verrassingsbezoek betrof, hebben we helaas niet iedereen thuis aangetroffen, maar we beloven dat dat goed komt.

Voor nu rest ons niets anders dan af te sluiten met een diepe zucht, de komende dagen te gaan genieten van onze familie & vrienden en eenieder die FC Bergen een warm hart toe draagt, een hele, hele, hele fijne kerst te wensen en we hopen jullie weer snel te zien!


«   »