Home » Nieuwjaarswens van het bestuur

Nieuwjaarswens van het bestuur

Gepubliceerd op 28 december 2019 om 16:12

Aan alle F.C. Bergen leden, Sponsoren, Technische en ondersteunende  Kaderleden, Beheer, Scheidsrechters en allen die F.C. Bergen een warm hart toedragen………..

 

Tegen het eind van het jaar ontkom je er niet aan om terug te kijken naar het afgelopen jaar. Zo zullen mooie en minder mooie gebeurtenissen elkaar hebben afgewisseld. Wij hopen dat bij iedereen de balans is doorgeslagen naar de positieve kant.

Het bestuur kijkt in ieder geval terug op een jaar waar de ingezette lijn is doorgezet en waarbij zeer positieve resultaten zijn geboekt. We gaan 2020 in met een gezonde en een snel groeiende talentvolle jeugdafdeling, ook de seniorenafdeling gaat goed en seizoen 2020/2021 starten we weer met een standaard elftal.

 

2020 zal ook in teken staan van het 80 jaar bestaan van de club

Wat wel duidelijk is dat we na de ontstane situaties niet stil zijn blijven staan en weer een deel van de  onszelf opgelegde ambities hebben kunnen waarmaken.

Wij hopen dat we in 2020 wederom stappen kunnen zetten om ons doel te  bereiken, maar met de bekende kernwaarden in ons vizier zoals,  enthousiasme, verbondenheid, collegialiteit, sportiviteit en respect zal het niet anders kunnen zijn dan dat er ook in 2020 een verdere stap zal worden gezet naar de toekomst met ons doel  VOETBALLEN VOOR IEDEREEN in een gezonde en veilige omgeving.

 

Wij wensen u en uw naasten een voorspoedig, sportief en vooral een gezond 2020 toe.

 

Bestuur F.C.Bergen


«   »