Home » 80 Jaar FCB

80 jarig jubileum

Via deze rubriek zoeken we uit wat het verhaal is achter de foto of het onderwerp wat gedeeld wordt. Onze historie is rijk aan mooie foto's, attributen en verhalen en die willen we graag met iedereen delen.

In 2020 bestaat FC Bergen maar liefst 80 jaar. Volgens de KNVB is de oprichtingsdatum 2 september 1940. Het Westbrabants archief spreekt echter van 27 augustus 1940. De waarheid ligt in het midden waarschijnlijk.

Het bereiken van een 80 jarig jubileum is natuurlijk een bijzonderheid op zich. Denk eens aan de aantallen wedstrijden die afgewerkt zijn onder de vlag van FC Bergen of de hoeveelheid leden die de club heeft gehad in deze 80 jaar. Het is voor velen een onwaarschijnlijk voor te stellen aantal. 

 

Via de pagina willen wij jullie op de hoogte houden van al het nieuws, feitjes en initiatieven die rond dit jubileum plaatsvinden.


Het verhaal achter...

Onze club kent een mooie geschiedenis met veel beeldmateriaal, attributen en verhalen die het delen waard zijn. In deze rubriek willen we de komende maanden stil staan bij deze fantastische herkenbare momenten. Heb je een mooie foto of ene verhaal om te delen? Laat het dan weten via Facebook of via info@fcbergen.nl.