Home » Activiteiten » Zaalvoetbal

Zaalvoetbaltoernooi

Ieder jaar organiseert de club een uiterst succesvol zaalvoetbaltoernooi voor de jeugd en senioren. Ook dit jaar zal het weer plaatsvinden maar... na een erg succesvolle Halloween activiteit die we samen met Nieuw Borgvliet hebben georganiseerd, is er besloten ook de zaalvoetbaltoernooien samen te voegen en er een groot succes van te gaan maken!

Inschrijven kan via de onderstaande formulieren. Lees de informatie goed door en zorg dat je uiterlijk 23 december bent ingeschreven. De organisatie streeft ernaar om 24 december een definitief programma incl. begin- en eindtijden te communiceren.

28 december 2019

Sporthal 'De Boulevard' 


Jeugd

Voor de jeugd start het toernooi al om 09.00 uur en er zal in verschillende rondes gestreden worden om de prijzen. Om het toernooi voor iedereen leuk en uitdagend te houden is er besloten te spelen in 3 groepen:

  • Mini's, JO8 & JO9 - 09:00 tot 11:00*
  • JO10, JO11 & JO12 - 11:00 - 13:00*
  • JO13, JO14 & JO15 - 13:00 - 15:00*

Alle spelers worden gemengd ingedeeld, dus dat betekent dat spelers van Nieuw Borgvliet & FC Bergen samen zullen spelen. Na afloop van iedere leeftijdsgroep, zal er gezorgd worden voor een hapje en een drankje want we kunnen ons voorstellen dat je er honger van krijgt. De dag eindigt voor de laatste groep rond 15.00 uur.

Inschrijven gebeurt op persoonlijke titel, dus we vragen je het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in te vullen. 

Let op! * Aanvangstijden zijn onder voorbehoud en kunnen licht wijzigen in aanloop naar het toernooi. Uiterlijk 24 december worden de definitieve tijden bekend gemaakt.

Inschrijven jeugd


Junioren & senioren

Ook aan de junioren en senioren is gedacht. Zij starten omstreeks 16.00 uur aan hun toernooi en dit zal tot ongeveer 22.00 uur duren. Er is gekozen om de oudere jeugd (vanaf JO15) samen te laten spelen met de senioren. Het grote verschil is wel dat in deze opzet er niet-gemengd gespeeld wordt. Je schrijft je in als volledig team incl. namen van deelnemers. Om alles overzichtelijk te houden zijn er een aantal spelregels opgesteld:

  1. Je bent spelend lid of trainer/leider van een van de genoemde elftallen. 
  2. Je hebt gezamenlijk minimaal 8 spelers gedurende het hele toernooi aanwezig.
  3. Per elftal kan er max. 1 team ingeschreven worden.

Inschrijven gebeurt per team, dus we vragen je het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Onvolledige inschrijvingen of die niet aan de spelregels voldoen, zullen geannuleerd worden.

Inschrijven junioren & senioren


Dames & meisjes

Ook voor de dames & meisjes van beide verenigingen is er ruimte om lekker te zaalvoetballen. Tussen 15.00 & 16.00 uur is de zaal 'girls only' en zal er een eigen toernooi plaatsvinden. Opgeven kan bij Carsten Wessels van de AC.

Inschrijven dames & meisjes