• Brief Rieny Hagenaars, Erevoorzitter van FC Bergen

 • Beste Vrienden van FC Bergen

   

   

  Het is jullie ongetwijfeld bekend dat ons clubke, FC Bergen, het afgelopen seizoen nu niet bepaald een stabiel seizoen heeft doorgebracht, zowel op sportief als op organisatorisch gebied niet.

   

  Door het vertrek van maar liefst 9 1e elftalspelers is het helaas niet mogelijk gebleken om een representatief 1e zondag elftal samen te stellen, dit ondanks een tomeloze inzet van verschillende mensen binnen onze club. FC Bergen dreigde ten onder te gaan, maar talloze personen met een rood-groen hart zijn in de toekomst van FC Bergen blijven geloven en die verdienen hiervoor een dikke pluim.

   

  Nu als zaterdagvereniging verder, wat overigens al vele jaren onderdeel was van de rondvraag bij de jaarvergadering. Zeker voor de trouwe supporters op de zondagmiddag een hard gelag, maar een andere keuze was er helaas niet. Belangrijkste opdracht nu is om eerst bij iedereen weer het voetbalplezier terug zien te brengen, zowel op als naast het veld.

   

  Maar vooral niet langer terugkijken, maar juist vooruit en er samen de schouders onder te zetten.

   

  Ik prijs mij gelukkig en dankbaar ook een steentje te hebben mogen dragen aan het vernieuwde FC Bergen en wil me graag blijven inzetten voor onze toch mooie club, waar wij toch in het verleden heel veel plezier aan hebben mogen beleven.

   

  Daarom deze brief: volgens de administratie ben jij nog lid van de Vriendenclub van FC Bergen en ik hoop van ganser harte dat je dit ook wilt blijven.

   

  Voor slechts € 25, = per jaar maak je deel uit van de vrienden van FC Bergen. Met deze bijdrage kunnen we wat extra’s doen voor FC Bergen, zoals voor het jeugdkamp, het Fred Fabertoernooi, de Sinterklaasmiddag enz.. Maar ook belangrijk dat we als vriendenclub betrokken blijven bij de club en daar waar nodig wellicht een helpende hand kunnen toe steken.

   

  Graag ontvang ik van jullie een reactie per mail ( mag ook per brief) of je wel of niet deel wilt blijven uitmaken van onze Vriendenclub.

   

  SAMEN MAKEN WE FC BERGEN WEER TOT EEN VOETBALCLUB WAARBIJ NAAST SPORTIVITEIT VOORAL VOETBALVREUGDE CENTRAAL STAAT.

  Met sportieve FC Bergen-groet,

   

  Rieny Hagenaars, Erevoorzitter van FC Bergen,

  De Statie 37 – 4611 CZ Bergen op Zoom

  qcmhagenaars@home.nl