Home » De kantine

De kantine

Hallo allemaal,

 

wij zijn Johannita & Philippe van de sportkantine. Sinds mei 2018 zijn wij de ondernemers die invulling geven aan, wat wij toch wel vinden, het kloppend hart van de vereniging. Jong & oud is welkom in onze kantine! Of het nou is voor een drankje of een hapje van onze borrelkaart of alleen maar om te verzamelen, wij staan graag voor je klaar.

Sinds kort wordt er in onze kantine ook gebiljart & gedart en dat maakt het allemaal nog wat gezelliger. We proberen er echt een plek van te maken waar iedereen graag komt en nu in ons 3e jaar kunnen we wel zeggen dat dat goed lukt. Dus komt gezellig langs voor wat gezelligheid en een potje voetbal kijken!


Activiteiten

HEEL HOLLAND ZINGT

28 maart 2020 - 20:00 uur

 

Op 28 maart houden we onze feestavond met het thema 'Heel Holland Zingt' dus je mag de nodige Amsterdamse meezingers en 'palingsound' verwachten. We zijn ook blij te kunnen melden dat er die avond live muziek zal zijn van o.a. Ruud Zwaan & Johan van der Bruggen.


SATÉ & SPARE-RIB AVOND

18 april 2020 - 18:00 uur

 

Geniet na de voetbal van een lekkere hap in onze kantine. Je kunt kiezen voor saté met friet voor 8 euro p.p. of voor onbeperkt spare-ribs voor 15 euro p.p.

Opgeven kan aan de bar t/m 12 april en je mag gelijk afrekenen ;-)