• Internationaal Fred Faber Jeugdtoernooi

  Komende zomer organiseert FC Bergen alweer voor de 17e keer het jaarlijkse toernooi voor de jeugd. De laatste jaren hebben zelfs België, Duitsland en Engeland verschillende jeugdteams afgevaardigd om de strijd aan te gaan met de Nederlandse talenten.

  Sinds 2010 staat dit evenement ook wel bekend als het Fred Faber jeugdtoernooi. Het toernooi heeft zijn naam te danken aan clubicoon Fred Faber. Fred was een zeer prominent lid binnen de vereniging die zich bezighield met allerlei activiteiten. Bovendien was hij leider, scheidsrechter en grensrechter. Verder trapte Fred zelf regelmatig ook nog een balletje. Als FC Bergen waren wij in januari 2010 zeer vereerd dat we zijn naam aan ons toernooi mochten verbinden. Echter, in april van hetzelfde jaar kwam Fred te overlijden. De eerste editie van het toernooi dat naar hem vernoemd werd, heeft hij dus helaas niet meer mogen meemaken. Het was destijds de vrouw van Fred die namens hem het toernooi opende. 

  Momenteel zijn de voorbereidingen voor het aanstaande toernooi in volle gang. Ook deze keer wordt er weer hard gewerkt door een groep enthousiaste vrijwilligers om deze activiteit tot in de puntjes te regelen. Dit jaar organiseren wij het toernooi in het weekend van 23 en 24 juni 2018. Op zaterdag 23 juni 2018 komen de JO12/13 pupillen in actie. Op zondag 24 juni 2018 is het de beurt aan de JO14/15 junioren. In beide leeftijdscategorieën is er zowel een lage als een hoge klasse poule. 

  Er zijn voor deze editie van het Fred Faber toernooi nog plaatsen beschikbaar in beide klassen voor zowel de pupillen als de junioren. Twijfel dus niet en geef je team direct op. Wij heten u dan van harte welkom op ons sportpark ‘De Markiezaten’. Samen maken we er weer een gezellige en sportieve dag van. 

  Bent u geïnteresseerd in deelname aan ons toernooi of heeft u verdere vragen, stuur dan direct een mail naar het onderstaande email adres:

  toernooi@fcbergen.nl