Home » Grote Clubactie

Ook dit jaar doet FC Bergen weer mee aan de Grote Clubactie. Deze notenverkoop wordt al decennia lang gedragen door een hoop leden en is een bijzonder grote inkomstenbron voor de vereniging. Dit jaar komt de opbrengst ten goede van de jeugdafdeling FC Bergen.

 

Belangrijk om te weten

  • Alle jeugdleden ontvangen een lotenboekje via hun leider. Ieder boekje bevat 20 lotenbriefjes. Een enkel lot kost € 3,00 en maar liefst 80% van de totale omzet is voor de jeugdafdeling!
  • Boekje vol? Geen probleem, via je leider kun je een nieuw boekje krijgen.
  • Voor de 3 verkopers die de meeste loten verkopen, is er een speciaal prijzenpakket samengesteld. Wat dat is? Dat blijft nog even een verrassing!
  • Voor het jeugdteam wat de meeste loten verkoopt is er een prijs voor het hele team! Een prijs om deze topprestatie met zijn allen te vieren!
  • Voor het seniorenteam wat de meeste loten verkoopt, is er een sponsor die graag zijn bijdrage levert om gezellig een avond weg te gaan met het hele team. Ook dit blijft nog een verrassing!
  • De trekking van de loterij is 11 december. De prijswinnaars ontvangen 12 december bericht.

 

Online een lot kopen? Dat kan!

Nu we online zijn met onze eigen webshop, is het ook mogelijk om online een lot te kopen. Het is uitermate belangrijk om de juiste informatie in te vullen bij het afrekenen. We willen natuurlijk wel contact met je kunnen leggen om de prijs uit te reiken die je wint!

Een enkel lot voor de Grote Clubactie 2019. Maar liefst 80% van de prijs komt ten geode van de jeugdafdeling van onze mooie vereniging!

Echte fan? Koop een SUPERLOT!

Dit jaar is het mogelijk om als sponsor of echte FCB-fan een zogenaamd superlot te kopen! Dit is een compleet 'straatje' aan loten waarmee je 30x kans maakt op een prijs. Dit is natuurlijk de uitgelezen kans om als compleet team de jeugdafdeling een warm hart toe te dragen ❤️ 💚

Ben je geïnteresseerd als sponsor in een superlot en vraag je je af wat we voor je kunnen betekenen? Neem dat contact op via jeugd@fcbergen.nl en dan gaan we graag in gesprek hierover.

 

Als echte fan steun je de club met een SUPERLOT. Niet minder dan 30 loten komen jouw kant op!

 

Tip: Leuk om te delen met anderen!