Home » Informatie » Jeugdzaken » Activiteitencommissie

Activiteitencommissie

De activiteitencommissie is stiekem toch het kloppend hart van de vereniging... althans dat vinden we zelf zonder iemand anders tekort te doen 😉

Deze groep vrijwilligers is het hele jaar actief om de activiteiten te plannen, te faciliteren, controleren en evalueren. Sinds een aantal jaar is er een vorm van vastigheid ontstaan in de AC waar de vereniging veel plezier aan heeft beleefd en natuurlijk niet in de laatste plaats de kids.

De huidige vorm van AC laat zich het beste omschrijven als 'activiteitencommissie voor de jeugd met een inspirerende rol voor de hele vereniging'. Kortom alle jeugdactiviteiten vallen onder de AC maar activiteiten die niet per definitie een jeugdactiviteit zijn kunnen rekenen op onze input, maar vallen niet onder de AC. Denk hierbij bijv. aan zaalvoetbaltoernooi, mosselavond & jaarvergadering.

Wat organiseren we dan wel? Nou nog best veel. Ieder jaar moeten we contact leggen met Sinterklaas om te kijken of we een ontvangst mogen organiseren, het bekende FIFA game toernooi organiseren we ook, hetzelfde geldt voor paasvoetbal en natuurlijk ook het fameuze sportkamp.

De toppers van de activiteitencommissie

Om jullie een gezicht te geven bij wie er nu allemaal direct betrokken is bij al dit vermaak, stellen zij zich hieronder aan jullie voor. Kijk en huiver!

Michael 

Marie-José 

Sandra

Hanneke

Marieke