• Nieuwe trainer

 • Rien Luijsterburg nieuwe trainer FC Bergen 1

   

  Nadat vlak na de winterstop René van Nijnatten, ondanks de goede plek in rangschikking, na het 1e bouwjaar van de zaterdag 1 aan heeft gegeven volgend seizoen een andere weg te bewandelen, is het bestuur voor aankomend seizoen op zoek gegaan naar een geschikte opvolger. Het bestuur is dan ook verheugd op zulke korte termijn Rien Luijsterburg te kunnen presenteren als opvolger van René van Nijnatten.

   

  Rien Luijsterburg is geen onbekende binnen FC Bergen en mag zeer zeker gezien worden als een echte FC Bergen man. Rien heeft zelf jarenlang gespeeld in het eerste elftal van de destijds zondagvereniging FC Bergen, de laatste jaren nog als aanvoerder van de rood-groenen. Tevens trainde Rien menig jeugdelftal binnen de destijds piekende jeugdafdeling in de hoogste regionen. Nadat hij gestopt is met voetballen is Rien een seizoen later als hoofdtrainer van het vlaggenschip aan de slag gegaan. Rien is vervolgens, na een sabbatical van een seizoen, in de zomer van 2012 naar HSC’28vertrokken. Na 3 jaar bij HSC en wederom een sabbatical van 1 seizoen is Rien in de zomer van 2016 bij VVC’68 als hoofdtrainer aangesteld. Het bestuur is blij mee te delen dat we zijn vaste gewoonte van een sabbatical hebben kunnen doorbreken om seizoen 2019-2020 wederom aan de slag te gaan bij FC Bergen.

   

  In samenwerking met de nieuwe trainer zal FC Bergen er alles aan doen om het bouwjaar van dit seizoen een probleemloos vervolg te geven om ons zo definitief te nestelen in het zaterdagvoetbal. De selectie zal komende zomer versterkt en aangevuld gaan worden en met Rien’servaring met jeugdspelers hopen we daarnaast ook de doorstroming van enkele talentvolle jeugdspelers te bewerkstelligen. We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de selectie!

   

  Vooralsnog wensen we Rien alvast veel succes!