Home » Sponsoring » Sponsor in the spotlight » Bergse Dumphal

Sponsor in the spotlight

Vrijdag 20 september zijn we langs geweest bij een sponsor die we allemaal wel kennen. Deze sponsor is op persoonlijke basis betrokken bij een jeugdteam waar een direct familielid in speelt en is ook al sinds oprichting van dit team kledingsponsor bij deze jongens. We hebben het in dit geval over: de Bergse Dumphal

Al sinds het begin van de zomervakantie hadden we de afspraak om langs te gaan. Door alle drukte en natuurlijk ook de zomervakantie, was het er niet eerder van gekomen.

Voor velen is de Dumphal de plek bij uitstek om aan het einde van het jaar hun vuurwerk te kopen of kort daarna hun Vastenavend spullen. Maar in het gesprek met Peter van Hooijdonk werden er toch ook nog een aantal andere zaken extra belicht. 

 

Wist je dat...

 

Het is te veel om op te noemen, maar zeker de moeite waarde om eens binnen te wippen.

Een leuke informele kennismaking

Toen we de Dumphal binnen kwamen stond Peter, zoals verwacht, in gesprek met een klant op de verfafdeling. Niet veel later kwam hij naar ons toe en schudden we elkaar de hand. Wie zijn we? Leon Oomen, leider van de JO10-2, en Michael Timmermans, jeugdvoorzitter van FC Bergen.

Voor ons was dit een hernieuwde manier van contact leggen met onze sponsoren. Dit is ook iets wat in het gesprek bevestigd werd. Omdat Peter een rasechte ondernemer is en wij claimen meer te willen doen voor onze sponsoren dan 'geld in ontvangst nemen' hebben we een groot gedeelte van het gesprek hierover gesproken. Binnenkort volgt de onthulling van de nieuwe kleding voor de JO10-2, waar uiteraard De Dumphal weer op de borst prijkt, en we zien dit als een mooi vertrekpunt voor een leuke en vooral betrouwbare samenwerking.

 

Peter, super bedankt voor de fijne ontvangst en de concrete invulling van het gesprek. We gaan elkaar zeker nog hierover spreken en we hopen in de toekomst meer van onze sponsoren te kunnen verbinden.