Home » Teams » Jeugd » JO10-2 » FC Bergen - VVC (14-1)

FC Bergen - VVC (14-1)

Gepubliceerd op 5 oktober 2019 om 20:44

Vandaag stond de thuiswedstrijd tegen VVC op het programma. We hadden iets goed te maken na het onnodige verlies vorige week tegen SPS. Dit was ook te merken aan de jongens.

Al snel na het eerste fluitsignaal was duidelijk dat we vele te sterk waren. VVC leek een wat jonge ploeg te hebben die niet zo was opgewassen tegen onze ervaring. We werd vanaf het begin een heel stuk beter samen gespeeld dan vorige week. Er werd achterin door Pepijn gecoacht als Koeman in zijn beste jaren. Levi kon op links lekker de ruimte benutten en kon met regelmaat de bal naar Colin spelen. Maar de absolute uitblinkers van het 1e kwart waren natuurlijk ons middenvelder Gino, Rayen & Wessel. wat een kracht en loopvermogen legden zij op de mat. Mede door hun inzet kon Colin vrijuit voetballen, kwam onze verdediging niet onder druk en had Atalay als keeper een rustige ochtend.

Al snel liepen we uit een comfortabele 6-0 voorspong na 2 kwarten met doelpunten van twee keer Colin, twee keer Levi, Rayen & Wessel.

 

In de rust spraken we dat we doorgingen waar we gebleven waren. Proberen goed over te spelen, om je heen blijven kijken en de ruimte op het veld gebruiken. Het duurde even voordat we weer in ons ritme kwamen maar iedereen heeft zijn steentje bijgedragen. We liepen uiteindelijk uit naar een 14-1 overwinning door doelpunten van 3x Colin, 3x Milo, Gino & Wessel.

Het was niet alleen fijn dat we zoveel scoorden maar ook dankzij onze keepers Mischa & Atalay bleef het een erg goede uitslag. Beide jongens zijn met regelmaat en veel plezier te vinden op de keeperstraining en we zijn erg blij dat ze het zo leuk vinden en goed doen.

Nu had VVC een heel fanatieke dame spelen, Laurie was haar naam. Jongens wat was ze fel en ze deed absoluut niet onder de andere spelers! Met goed doorzetten heeft zij de eer gered voor VVC en heeft ze de 11-1 gescoord. 


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.