Home » Teams » Jeugd » JO10-2 » MOC'17 - FC Bergen (3-5)

MOC'17 - FC Bergen (3-5)

Gepubliceerd op 26 oktober 2019 om 15:01

Vandaag mochten we tegen MOC'17. Een voor ons bekende tegenstander met veel spelers die we kennen van school. Op de hele, hele, hele vroege morgen mochten we dan ook verzamelen op sportpark Rozenoord. In eerdere wedstrijden hebben we een keer dik verloren, een keer nipt verloren en een keer gelijk gespeeld... tijd voor 3 punten nu!

Na het vinden van de juiste kleedkamer gingen we snel omgekleed het veld op. Een korte warming up en wat instructies later, startten we om 08.30 uur dan echt aan de wedstrijd. Onder leiding van een niet heel ervaren spelleidster, werd het startsein gegeven met iets wat moest lijken op een fluit.

Het eerste kwart begon slap. We waren niet wakker, verloren te veel duels en we lieten echt met ons spelen! Dit resulteerde dan ook in een 2-0 voorsprong voor de thuisploeg. Als makke lammetjes gingen we de eerste break in. Na een peptalk van Richard 'We gaan hier echt niet van verliezen vandaag!' van den Eijnden werd er een stuk scherper begonnen aan het tweede kwart.

De 1-2 van Wessel, 2-2 van Colin & de 2-3 van Wessel, vielen allemaal in het tweede kwart. We waren sterker, wonnen meer duels en creëerden makkelijker kansen. Tijd voor de rust.

In de rust kwam Atalay in het veld en ging Mischa keepen. MOC kwam weer wat sterker voor de dag, maar echt gevaarlijk werden ze nog niet. Zelf kregen we ook genoeg kansen, maar als we wat vaker om ons heen kijken voor het goal, dan hadden we er zo een paar extra gemaakt. We schoten zo'n beetje alles over! Toch schoot Gino gelukkig nog de 2-4 binnen.

In het laatste kwart hadden we het lastig, we verloren weer vele duels, hielden niet onze positie en sloten niet aan waardoor MOC iedere keer met 2 of 3 spelers eruit kwam. Maar gelukkig kijken zij net zo goed om zich heen als wij en werd er weinig overgespeeld. Daarbij stond Mischa weer goed te keepen en hield er veel uit. Vlak voor tijd scoorde Wessel nog de 3-5 met een snoeiharde punter in de kruising. De punten waren binnen en EINDELIJK hebben we een keer gewonnen van deze ploeg. Is dit een teken van vooruitgang? JA!

Volgende week mogen we tegen Halsteren en ook daar gaan we ons weer goed op voorbereiden. Tot maandag! 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.