Home » Teams » Jeugd » JO10-2 » MOC - FC Bergen (15-0)

MOC - FC Bergen (15-0)

Gepubliceerd op 1 februari 2020 19:14

Erg vroeg, het was zelfs nog donker, stonden we in de kantine wat ooit de aartsvijand was van Fc Bergen. We hadden er zin in en wilde maar wat graag bewijzen dat we terecht naar de derde klasse waren gegaan. De tegenstand zou zwaar worden maar met onze inzet en tactisch denkspel zouden we best wel eens een goed resultaat kunnen halen.

Het was dan ook erg tof om te zien dat we het eerste kwart lekker speelde en de opstelling goed uitpakte. Colin speelde als een meevoetballende keeper en zette regelmatig zijn medespelers vrij door sterk indribbelen. Wessel kwam als rechtsback goed uit de verf en onze nieuwste aanwinst, Noah, was een ware Speedy Gonzales op het middenveld. Het was jammer dat we toch 2 goals tegen kregen in het eerste kwart maar we stonden best goed te voetballen, al zag je wel dat Mok meer kwaliteit had.

Het verloop van de wedstrijd werd uiteindelijk saai en we werden bij vlaggen overlopen door de tegenstander maar zeker in het laatste kwart zorgden we voor strijd en wilden we laten zien dat we niet zomaar over ons heen lieten lopen. Levi als dribbelende rechtsbuiten en Pepijn als beukende rechtsback namen het voortouw en we kregen zowaar kleine kansjes. Het mocht allemaal niet baten we gingen eraf met 15-0. Harde cijfers maar we zien kleine lichtpuntjes en daar moeten we mee verder. De trainingen laten zien dat we het kunnen (waar heb ik dat vaker gehoord in Eindhoven?). We zullen meer moeten bewegen en voetbal slimheid moeten laten zien, maar we gaan zeker onze doelpunten maken en punten pakken.

De neuzen staan wel dezelfde kant op, we moeten als team sterk zijn en met de Vastenavend dichtbij komt het goed.

 

 “Dweil d’oew neus mar achternaar!”


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.