Home » Teams » Jeugd » JO9-1 » FC Bergen - Cluzona (5-7)

FC Bergen - Cluzona (5-7)

Gepubliceerd op 21 september 2019 om 16:11

Afgelopen zaterdag had ik de eer om dit elftal te mogen fluiten. Jaap & Frank konden beiden bezig zijn met het team en de wedstrijd en ik mocht optreden als spelleider. Vooraf hebben we de afspraak gemaakt met beide teams dat we veel laten doorspelen en de kids zelf moeten beslissen hoe of wat. En wat heeft iedereen het goed gedaan! Fanatieke ouders langs de kant, Toby als nieuwe speler en een heel hoop plezier onderling.

Het eerste kwart was nog wat onwennig, ook voor Cluzona, maar al snel golfde het spel op en neer. FC Bergen had het iets betere van het spel en mede dankzij de felheid van Ben en Jayden werden er voorin genoeg kansen gecreëerd. Achterin werd niet veel weg gegeven en al snel stond er een kleine voorsprong op het scorebord.

Het duurde tot het 3e kwart dat Cluzona de overhand kon nemen. Aan de hand van hun 2 beste voetballers kregen ze meer drang naar voren en creëerden ze steeds meer kansen. Bij FC Bergen raakte de pijp een beetje leeg en Cluzona kon dan ook uitbouwen naar een 7-5 eindstand. Ook FC Bergen kreeg nog wat kansen om te scoren, maar Cluzona verdedigde naar behoren.

Iedereen bedankt die er was om te supporteren, wat een leuke groep is dit! 

 

Michael


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.