Home » Teams » Jeugd » JO9-1 » Oud-Gastel - FC Bergen (3-9)

Oud-Gastel - FC Bergen (3-9)

Gepubliceerd op 28 september 2019 om 16:11

Vandaag Gestel de tegenstander.
Na een erg fel begin zaten we na de eerste 20 minuten op rozen 4-1. Uiteindelijk liepen we na vloeiend combinatiespel uit naar een 2-6 voorsprong na 30 minuten. Er liep wel een vrouwelijke Frank Rijkaard bij de tegenstander rond, waar Jayden het erg lastig mee had. Ze scoorde maar liefst drie keer, maar dat mocht de pret niet drukken. Sterker nog, in de laatste tien minuten liepen we uit naar een uiteindelijke 3-9 overwinning dankzij doelpunten van Pim & Zakaria.
Met hun goals leverden Jayden (4x) en Milan (3x) een flinke bijdrage aan de overwinning.

Twee bijzonderheden:
De grootste twee kansen gingen er niet in, op ongeveer een meter voor de goal schoot Milan Bakx recht door het midden, maar de bal van Ben Wetzels met zijn links, waar rechts absoluut op zijn plaats was, had erin gemogen.

Met onze stofzuiger Zakaria op het middenveld ging het ons ook erg voor de wind. Hij nam zijn taak soms iets te serieus, en moest even door de scheids tot de orde worden geroepen. Tenslotte liet onze super -duik verre -uittrap keeper zich verrassen door een, jawel dames en heren, onvervalst polleke in het gras.
Wij zijn ontzettend tevreden, erg goed gedaan allemaal. Op naar volgende week!

 

Jaap & Frank


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.