Home » Teams » Jeugd » JO9-1 » FC Bergen - De Fendert (12-4)

FC Bergen - De Fendert (12-4)

Gepubliceerd op 26 oktober 2019 om 15:10

Vandaag mochten we thuis voetballen na 2 weken rust gehad te hebben. De tegenstander was De Fendert JO9-2. Voor Furkan was het nog eens extra spannend want het was zijn allereerst echt wedstrijd!

We begonnen erg rommelig aan de wedstrijd. De organisatie was niet goed, maar desondanks komen we toch snel op 1-0 door een goal van Jayden. Maar de tegenstander maakte als snel de 1-1. We kregen langzaam steeds meer balbezit en we gingen steeds beter overspelen. We liepen uiteindelijk uit naar een 4-1 voorsprong door doelpunten van Milan, Zakaria & Jayden. Net voor rust maakte de tegenstander nog snel de 4-2.

Na rust kwamen we als raketten uit de kleedkamer! We startten goed en de doelpunten vielen er lekker in. Ben, Milan, Furkan en Pim scoorden mooie goals. Ondanks een sterke verdediging, met een hoofdrol voor Tyler vandaag, scoorde de Fendert toch nog 2 keer.

In de slotfase was de pijp leeg bij de Fendert en scoorde Pim nogmaals na een mooie assist van Tyler en scoorde Ben de goals voor de dubbele cijfers. Onze fanatieke keeper Toby heeft een dijk van een wedstrijd gekeept en bijna alle penalties gestopt!

Einduitslag: 12-4.

Jongens, jullie hebben lekker gevoetbald en goede inzet getoond. Op naar de volgende wedstrijd, uit naar Roosendaal.


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.