Home » Teams » Senioren » Zaterdag 3 » Zand in de machine, maar genoeg vet om te blijven smeren.

Zand in de machine, maar genoeg vet om te blijven smeren.

Gepubliceerd op 5 oktober 2019 om 20:50

Vandaag mochten we aantreden tegen WHS 3 wat zeker een bekende tegenstander is. Vorig jaar hebben we geflatteerd maar duidelijk verloren in de uitwedstrijd (5-1) en thuis was het amper een wedstrijd te noemen door windkracht 10 over het veld. Vandaag waren het normale omstandigheden, op een 'normaal' veld & met een normale bezetting.

Al snel werd duidelijk dat we niet ons normale niveau haalden. We leden onnodig veel balverlies, creëerden weinig goed opgezette kansen en het werd aan beide kanten dreigend door slordig spel. Resultaat: 2-0 met rust, veel gemiste kansen ene ijzige stilte die over het veld kroop. Diep van binnen wist iedereen dat het anders moest.

 

Na een duidelijke zet in een andere richting tijdens rust, met 2 andere spelers, was het resultaat direct uhm... anders. Binnen een kwartier na rust stond het 2-2... WHS was dreigender, wij speelden als een stel doofstomme debielen die een fotomodel moesten versieren... compleet kansloos! Nu is het zo dat ons team natuurlijk een ongekende uitstraling kent, We hebben charisma, humor, ervaring en tonnen aan... nee een Ton langs de lijn. Blijkbaar was zijn 'biker look' van vandaag reden voor een aantal 'voetbalvrouwen' om te komen kijken. Je ziet ze nooit, je hoort ze alleen als je te laat thuis komt of als je een weekeind weg moet, ze klagen als de kunstgraskorrels door het huis liggen maar vandaag... de dag dat notabene 'opa Ton' besluit zijn leren jas aan te doen, komen ze kijken! Vanaf dat moment werd alles anders.

 

Het spel bleef beroerd, we kregen wel meer kansen en uiteindelijk stond er een 4-2 eindstand op het bord. Het winnen van slechte wedstrijden hoort er helaas ook bij, evenals het genieten van een niet of wel geboekte DJ in de kantine & lauw bier. Was het dan alleen maar kommer & kwel deze dag? Nee hoor. Ons aller Pieter van Ackeren is vandaag vader geworden van een prachtige dochter Maud. Voor Pieter geen probleem want die heeft ervaring met de fles. Piet, gefeliciteerd namens iedereen man! We spreken je over 18 jaar wel hoe je het nu echt vindt... Vigo, Levi, Milan, Jibb, Mikai & Lennaert zijn alvast op de hoogte gesteld 😉

 

Verder was er ook nog een afscheid van Jaap Bakx. Hij wilde het niet geloven maar we bedankten hem echt uit de grond van ons hart. De ontroering spreekt van zijn gezicht natuurlijk.

Volgende week uit tegen onze vrienden van VVC'68 in Halsteren. Bij de juiste klimatologische omstandigheden kunnen we lekker op het fietske. Als we nou allemaal zeggen dat we om 17.00 uur spelen 'omdat de velden vol zijn' dan kunnen we daarna collectief afzakken bij Leon thuis. En als je besluit liever thuis te gaan Scrabblen... Jochem zijn ontvangen bijnaam is goed voor 16 punten 🥴


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.