Home » Vriendenloterij

Vriendenloterij Benefietactie

Beste clubleden, fans & iedereen die betrokken is bij FC Bergen,

 

FC Bergen heeft de wens uitgesproken om de FCB Jeugd Academy te realiseren. Met dit project kunnen wij namelijk onze jeugdleden een onbezorgde jeugd geven. FC Bergen moet voor elk (jeugd)lid een veilige en fijne omgeving zijn. Wij willen dit koppelen aan de pijlers van onze jeugdvisie. Denk hierbij aan opleidingen voor trainers, leiders & vrijwilligers. Zorgen voor duurzaam en goed materiaal voor de teams maar ook het investeren in sociaal maatschappelijke deelnames zoals Sjors Sportief, F!tfabriek en samenwerking met scholen. 

FC Bergen is benaderd om mee te doen aan de ‘Samen voor je club’ actie van de Vriendenloterij! Wij zijn uitgekozen door de Vriendenloterij door ons positieve verhaal. De nieuwe jeugdvisie willen wij verder gaan uitrollen en dat kost tijd, geld & energie. Aan tijd & energie geen gebrek, maar om geld in te zamelen doen wij mee aan de ‘Samen voor je Club’ actie van de VriendenLoterij!

Op 22 oktober tussen 18:30 en 21:30 kun je een telefoontje van een van onze leden verwachten met de vraag om mee spelen met de VriendenLoterij voor FC Bergen. Meespelen kost je €15,00 per maand  Als je meespeelt:

  • De helft van jouw lotprijs te weten € 95,00 gaat direct naar onze club;
  • Wanneer je al meespeelt met de vriendenloterij kan je het ook continueren via FC Bergen, dit levert FC Bergen ook € 95,00 op!
  • Als deelnemer van de VriendenLoterij maak je maandelijks kans op mooie prijzen.


Tijdens de belactie keert de VriendenLoterij ook nog eens extra geldbedragen uit aan de vijf clubs die de meeste loten hebben verkocht. Hoe meer loten we verkopen, hoe sneller we de FCB Jeugd Academy kunnen realiseren. 

 

Met sportieve groet,

 

Michael Timmermans | Jeugdvoorzitter FC Bergen